Zeg gedag tegen haarvernieling, zeg hallo tegen gezond en sterk haar!

– Ayt Celik (hairdesigner / Niophlex ambassadeur) –

idHAIR Niophlex bottles

VOOR EEN GRENZELOZE WERELD VAN KLEUR.

Bekijk de film en ervaar nu waarom de introductie van Niophlex een doorbraak is. Een wereld van grenzeloos kleuren met bescherming en herstel van je haar. Zonder dat de inwerktijd verandert. Met het nieuwe Niophlex is nu het onmogelijke mogelijk gemaakt. Ontwikkel je kapsalon verder en versterk je aanbod. Vraag snel een demo aan.

Niophlex bounder

NIOPHLEX BOUNDER

Niophlex Bounder werkt krachtig door de innerlijke structuur van het haar te beschermen tijdens het kleuren. Verbetert de haarkracht en elasticiteit. Opbrengen en de normale inwerktijd aanhouden.

Niophlex enhancer

NIOPHLEX ENHANCER

Enhancer is de bijzonder effectieve opvolger van de Bounder in de behandeling. Een verzorgende crème om de verbindingen te combineren. Verzorgt en geeft vochtigheid aan het haar. Niet goed uitspoelen kan het resultaat beïnvloeden. Breng Enhancer aan in het gewassen haar en laat 5 minuten intrekken.

Niophlex maintainer

NIOPHLEX maintainer

Ideale afsluiter. Om het haar gezond te houden. Gebruik thuis of in salon. Idealiter 2 keer per week 5 minuten laten inwerken en daarna grondig uitspoelen. Verzacht en versterkt het haar, terwijl het ook de haarflexibiliteit ondersteunt en glans promoot.

Kleuren zo vaak je wilt zonder schade

Niophlex is een revolutie. Combineer het met reguliere kleuring en blondeer behandelingen en je kunt kleuren zo vaak je wilt zonder schade aan je haar. De duur van de inwerktijd en de normale kleurbehandeling verandert niet.

Sterker en gezonder haar kan vanaf nu

En het werkt. Met resultaat. Niophlex maakt het haar sterker dan ooit tevoren door een complex systeem van moleculen en actieve stoffen. Het haar wordt zachter, glanzender, makkelijk handelbaar zonder pluizen. Voor alle haartypes. Werkt uitstekend op bijvoorbeeld hairextensions.

Ervaar de kracht van Niophlex en probeer de 3 stappen

De juiste keuze voor de creatieve professional en de clientèle. Niets staat een mooie, gekleurde coupe in de weg! Ervaar de krachtige werking in 3 stappen. Probeer het.